Telf. 977668031

Mòbil / WhatsApp. 663812586

info@pitchandputtvendrell.com

Correu d'informació

Tots els dies de:

09:00h a 20:00h

Fotografia i resultats del campionat Pinter

El cap de setmana del 3 i 4 de juny vam tenir a casa nostra un dels campionats més especials de l’any! El campionat Pinter amb un munt de regals amb welcome packs i sopar inclòs, i actuació de música en directe! Tots els jugadors inscrits al torneig i el seu acompanyant van poder gaudir d’un sopar de pa amb tomàquet amb pernil Jabugo i formatge manxec, acompanyat d’una copa de vi, postre i cafè! Us deixem a continuació un recull de vídeos, fotografies i les classificacions! Gràcies a tots per fer-ho possible i felicitats als guanyadors!

SCRATCH MASCULÍ

PINTER-Scratch-Masculi

SCRATCH FEMENÍ

PINTER-Scratch-Femeni

HÀNDICAP SUPERIOR

PINTER-Handicap-superior

HÀNDICAP INFERIOR

PINTER-Handicap-Inferior

HÀNDICAP SÈNIOR

PINTER-Handicap-Senior

Pictch and Putt Golf El Vendrell

Tots els drets reservats © 2023